Nytt projekt: Veckorapport 43

Jag har sett det hela på andra bloggar men tänkte köra igång det själv nu för att försöka få lite mer liv i bloggen. Veckorapporten ska innehålla en rapport av vad som har spelats och lite tankar kring det och även lite annat som trevliga eller speciella saker som hänt under veckan. Men detta är mest till för att jag själv ska kunna hålla koll på vad jag har spelat och gjort.

Kan börja med att jag har varit lite flitigare på att få ut inlägg denna veckan med hjälp av att jag hade en del bilder samlade som bara väntade på att bli postade här. Jag kommer försöka att bli mer aktiv på den fronten i framtiden med.

Då jag skaffade en Kinect förra helgen med tanken att få igång konditionsträningen igen nu när jag slutat gå promenader på morgnarna för att det är för kallt (ja jag är en vekling när det kommer till kyla, som alla andra skåningar), så skaffade jag Dance Central (1&2) till den. Som jag skrev i veckan så fick jag leka om rummet lite bara för att kunna spela lättare.

Träningen har smått komma igång med detta spelet och jag älskar det. Bara det här spelet har gjort Kinecten köpvärd och jag älskar hur mycket jag börjar svettas av att stå där och dansa… frågan är bara om mina grannar som hör den här elefanten stampa runt tycker det är lika kul.

Jag klarade även av Max Payne 3 i veckan som hade legat och samlat damm sedan i somras. Var ett riktigt spännande och intressant äventyr som man fick följa och jag blev riktigt nöjd över att ha skaffat det.

På mobilen har jag på mina raster på jobbet spenderat en hel del tid med att spela Game Dev Story. Det är nog ett av de spel jag känner att jag har slösat bort mest tid med. Och jag längtar tills Kairosoft släpper något nytt jag kan roa mig med.

Halloween kommer allt närmare och då tyckte jag att det var dags att dra igång detta spelet. Tänker satsa på att spela detta även mycket under veckan men även Dance Central 2.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s