Födelsedagen 1994!

Då det nu har gått åtta år och en månad och jag fick lust att skriva om detta så kommer texten nu!

Det var en höstmorgon i slutet på september 1994, närmare bestämt den 26 som mamma väckte mig hållandes två paket åt mig. Jag hade pratat med min mamma om vad jag hade önskat mig, men med hur vår ekonomi såg ut på den tiden (skilda föräldrar och bodde till 99% hos mamma) så visste man aldrig om man skulle få det man önskade sig. När jag öppnade första paketet som var det större så fick jag se att det var vad jag hade önskat mig… en Gameboy Pocket genomskinlig vilket blev min första helt egna konsol, då de andra hade varit min brors. Jag var så lycklig att jag inte ens tänkte på att jag inte hade något spel till den än, men det hade min kära mamma tänkt på i paket nummer två som innehöll Super Mario Land 2: 6 Golden Coins som därmed blev mitt första egna spel.
Jag kommer ihåg att jag inte kunde koncentrera mig mycket i skolan denna måndag då jag längtade tills jag skulle komma hem och kunde få börja spela på min nya Gameboy. När jag väl var hemma så kunde jag knappt slita mig från maskinen och mamma fick tvinga mig sluta spela när jag väl skulle äta middag.

Jag kommer fortfarande ihåg denna dag som om det vore igår då detta var min egna start som ordentlig tv-spelare. Jag sålde min Gamboy med spelet till en kompis när jag fick Gamboy Color.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s