Stundens önskespel!

Senaste året har jag känt att jag har varit i behov av ett mer nutids-baserat actionspel som inte innehåller massa zombier, robotar eller monster och som inte varit fps. Tänk er ett riktigt bra spel i ”Die Hard” där det är mycket action i och hoppande och klättrande som taget ur Uncharted fast i ren storstadsmiljö. Det får gärna finnas sidouppdrag som man kan göra, men uppdragen ska inte sticka ifrån handlingen för mycket. I detta spelet hade handlingen varit tvungen att vara rätt så mycket framåt hela tiden och drivas med röstskådespelare med mycket inlevelse. Hade varit intressant om det är två karaktärer man spelar med och som inte hela tiden måste vara med i samtidigt utan att det skiftar mellan dem. Den ena karaktären skulle ha varit en kvinna med en stark personlighet och hon ska vara den mer framåtdrivande av de två karaktärerna (gärna åt Faits håll, från Mirrors Edge).
Om det finns action ska det vara utan skjutvapen som det var mycket av i Sleeping Dogs. Tycker också att spelet ska ha mer interaktivitet med karaktärer i staden där man ska få veta saker man behöver för att klara saker som kommer senare smidigare.

Just nu är detta allt jag kan få fram i text av mina idéer i huvudet när det kommer till spelet i sig.

Om spelet hade kommit till Wii U så hade man kunnat använda skärmkontrollen som sin tuchpad baserade telefon i spelet.

Har ni ett spel ni önskar att fanns? Kanske har en stor idé ni hade velat bolla med andra och har en blogg? Skriv ner den och länka gärna i en kommentar så att andra kan få se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s