Att jobba på en fritidsgård.

Det är riktigt härligt att jobba och detta har gjort att jag inte har haft tid att spela lika mycket som jag har snackat spel eller ritat. Att jobba på en fritidsgård med barn som går i årskurs 4-9 gör att det finns en hel del som är intresserade i tvspel så att man kunde snacka mycket med dem om vad som ska släppas och lite om vad som presenterades på E3 (speciellt med de som går i 7-9).
Något som jag dock har varit ovan vid är att få förklara för (mest de som går i 4an) är hur man kunde tycka spelen var snygga förr, då de inte växte upp med nes, snes eller ens ps1 utan började spela så sent som ps2… och att förklara hur Assassins Creed inte är en gammal serie då de tycker det eller att de inte ens känner till att Sega har tillverkat spelmaskiner har allt varit trevliga upplevelser. Men en sak som har skärt i mina öron att höra är att CoD Black Ops skulle vara bästa spelet genom tiderna och att de tror att Tomb Raider spelen baserar sig på filmerna…

Men att jobba de varierande tiderna jag har gjort gör att man inte orkat spela så mycket, det har blivit en hel del Saints Row 3 för att det inte är lika allvarligt som de andra spelen man spelat på sistone. Men Xenoblade som jag har kommit 120 timmar in i har fått ta en paus då det blev lite för mycket och jag ville ta och spela lite annat.

Ska försöka att bli bättre på att uppdatera bloggen igen, men har nu under sommaren mycket annat som ska göras som att njuta av solen och jobba hela sommaren, var inte lönt att ta ut de två dagar jag jobbade ihop innan brytpunkten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s