När ska jag hinna spela?

Jag har nog köpt mer spel än jag hinner spela, har nämligen beställt Last Story (Wii), Fable 3 (360), Binary Domain (PS3), Hitman Blood Money (360) och Yakuza Dead Souls (PS3) på Zavvi (varav tre av spelen kom igår Last Story, Fable 3 och Binary Domain), sedan köpte jag även Final Fantasy 13-2 (PS3) och Catherine (PS3) i förra veckan och idag kom även Halo Anniversary (360) som jag vunnit hos Pixelviking.
Men nu kommer frågan: när ska jag kunna spela allt detta? Min bror brukar ockupera PS3an med Fifa 11 (eller 360:n med GTA IV TBoGT just nu) på helgerna och nu under påsklovet, och sedan har jag ju väldigt varierande arbetstider vilket gör att jag inte alltid orkar spela innan eller efter jobbet. Det ända jag har haft ork till att spela de senaste dagarna har varit en del Xenoblade Chronicles (Wii) quests och lite Hustle Kings (PS Vitan). Som idag så kommer jag troligen sätta mig med Xenoblade igen för att komma lite vidare på questsen då jag fick en hel del nya i Frontier Village efter mainstoryn hade klarats där och jag skulle vidare därifrån. Men när ska jag få tid att spela alla de nya spelen jag har skaffat som jag har liggande och snart kommer även The Witcher 2 till 360 som jag även kommer vilja spela… det kommer aldrig ta slut på spel och min ”pile of shame” bara växer. Nu under de fyra dagarna jag har ledigt kommer det troligen spelas en hel del spel, men jag har så mycket annat jag vill göra också som kommer ta speltid så hur ska jag hinna med att spela? Hur hinner ni som läser detta att spela utöver era arbeten och skola? Vad gör ni som gör att ni får lusten till att spela mycket?

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. Edholm skriver:

    Jag har samma dilemma, finns så sjukt många titlar man vill spela igenom men man lyckas aldrig få tid nog att göra det, om inte annat är jag rätt kass på att ta mig tid till det.
    Skulle själv behöva lite tips för att ta mig mer tid åt att spela igenom den stora hög spel jag har väntandes på mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s