Assassins Creed 3 trailern och tankar kring det!

on

Här kan man se den första trailern för Assassins Creed 3 (xbox 360)! Jag tänkte jag skulle skriva ner mina tankar kring vad jag hoppas av det lilla man får se i videon.

Vi har fått veta att spelet kommer utspela sig runt 1775 i USA, men i videon får vi inte se några städer utan skog istället… vilket jag känner kan bli riktigt bra om de har det som en del av miljön man ska leka runt i och inte bara städerna från de förra spelen. Tänk er att sitta uppe i ett träd och vänta in en vagn där man hoppar på och tar över kontrollen över hästarna, eller bara att hoppa runt mellan träden för att ta sig fram så obemärkt som möjligt. Jag hoppas dock att de har någon stad man även är i då jag personligen hade tröttnat snabbt på att leka runt i skog och krigsfält rätt snabb plus att det inte riktigt hade känts som ett Assassins Creed.

Dock är videon för kort med för lite ny info för att jag ska kunna få fram mycket mer än att jag hoppas på mycket nytt och fräscht, kan de skippa städerna men fortfarande göra ett bra spel som passar till serien så är de välkomna att överraska mig.

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. emma skriver:

    Man ska även vara i Boston och New York tror jag, och vildmarken ska tydligen vara rejält stor. 🙂

    1. Gnoit skriver:

      Jag har läst det nu i efterhand, även att huvudkaraktären Conner ska vara halv britt halv indian, de slopar tower-systemet från AC:R med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s