Ändringar i vardagen

on

I torsdags var jag på intervju på fritidsgården på området var jag bor och fick ett bra svar, jag ska få en testmånad så att vi får känna på varandra och se om jag kommer passa in i gänget. Detta jobbet är ett särskilt anställningsstöd via kommunen där jag har kommer jobba på fritidsgården men får lön av Ungdomsenheten på Socialförvaltningen. Att det blev en fritidsgård var av anledningen att jag var intresserad av att börja studera till fritidspedagog men vill testa på om jag passar innan jag börjar plugga, och det var bara perfekt att jag fick en möjlighet där jag kan få testa att jobba utan att ha pluggat än till det. Vad innebär detta för mig? Att jag kommer slippa sitta hemma hela dagarna, det har inte än blivit fastställt hur mycket jag kommer jobba, men 75% var det tal om då jag kan tänka mig kvällstid även om jag inte får OB-tillägg. Sedan att det blev just här på området så kommer jag slippa kostnader för bussresande och kommer kunna gå hem på cirka 5min! =)
Så nu på tisdag ska jag till AMS och skriva under en del papper för att kunna få börja då detta ska ha deras godkännande (vilket ser ut att de redan innan när de fick veta att det kanske skulle bli av redan tyckte var bra).

Just nu kämpar jag på med att spela Muramasa (Wii-spel i 2D som är i anime-stil) vid de stunder som inte PS Vitan med Uncharted Golden Abyss tar över all speltid. Men jag är riktigt nöjd med att ha skaffat PS Vitan, det enda dåliga var att efter att jag köpt den och gett en del pengar jag var skyldig Jacek så fick jag veta att min mormor hade dött och var tvungen att låna pengarna igen av honom (då även min moder som jag bor med hade lite tunnare plånbok denna månaden) så att morsan skulle kunna åka till polen på begravning (som var idag, brukar vara inom 72 timmar i polen vilket det var denna gången).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s