Snabba tankar kring: Lego Pirates of the Caribbean

on

Jag tycker om Lego-spelen, och nu senaste veckan har jag spelat Lego Pirates of the Caribbean på PS3 som jag lyckades låna av stadsbiblioteket i Lund. Så vad har jag att säga om det? Det var ett ok spel, men inte mycket mer än det. Jag älskade Lego Indiana Jones och Batman, men tyckte inte om Star Wars spelen. Lego Harry Potter var absolut inget fel på, men i Lego PotC kände jag att det fattades något… jag vet själv dock inte riktigt vad. Spelet hade sina roliga stunder, men det var också det tråkigaste spelet av Lego-spelen som jag spelat. Jag stötte även på många fler buggar än tidigare spel, vilket gjorde att jag blev mer irriterad på spelet då i t.ex. Free play vägrade min datorstyrda kompanjon hjälpa mig med saker man var tvungen att vara två på medan i Story mode gjorde den det utan att bråka. Och i detta spelet fanns en extra bana vilket jag kände var lite tråkigt då de brukar ha roliga utmaningar.

Men allt var inte dåligt… speciellt inte om man vill ta alla trophies, då de var riktigt enkla att ta… dock för enkla! Men jag rekommenderar spelet för PotC fans och de som gillar Lego-spelen, men ha inte höga förväntningar… eller skaffa något av de andra spelen, det vore en bättre investering egentligen.

Men tack till stadsbiblioteket i Lund för att ni tar in spel, inte så stort urval av bra spel, men det finns ett par guldkorn.

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s