Spännande kamera eller även kallat Kane & Lynch 2

on

Spelade Kane & Lynch 2 Dog Days med min lillebror (han som intervjuades i förra texten) i Co-op och ingen av oss tyckte att spelet i sig var kasst, men vi älskade iden bakom kameran men dock inte utförandet. För er som inte vet hur kameran fungerar i spelet så kommer här ett youtube-klipp:

Dock så att ni inte missförstår mig, det blev värre när det började regna och man hade regndroppar på kameran som var i alla regnbågens färger tack vare alla neonljus i spelet. Jag har inte kört spelet ensam så att inte förens jag såg ett klipp hur det såg ut då så visste jag inte att kameran kunde faktiskt ändå vara bättre i singel-player.

Mot slutet av spelet fick man mer känslan i sekvenserna att det verkligen skulle vara som någon som sprang med kameran efter en. I sekvenserna så var kameran verkligen bra gjord då det verkligen kunde kännas som att det skulle vara en dokumentär och att man var en del av den, men att spelet nästan bara bestod av skjutande som gjorde att man kunde tycka att kameran var mer irriterande och störde förstörde den annars riktigt sköna iden i co-op i alla fall. Jag tycker det är synd att spelet inte hade fått lite mer tid och att de lagt hårdare arbete på det, för det hade kunnat bli ett spel som jag hade velat rekommendera till folk… om de hade tagit bort att man springer igenom halva Shanghai naken och skjuter poliser.

Danskarna på IO-interactive kunde ha låtit dem hitta kläder lite tidigare än efter att blottat sig för på tok för många så småningom döda poliser…

Annonser

En kommentar Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s