Spel jag ser fram emot i vår!

Nu den närmsta tiden så kommer det ut en del nya spel som jag ser fram emot och här tänkte jag lista en del som jag tror att jag kommer kunna uppskatta riktigt mycket.
Vi kan ju alltid börja med att jag har redan förhandsbokat en PS Vita så att jag ska ha den direkt den 22/2 med spelet Rayman Origins sedan när pengarna tillåter det så blir det ett köp av Uncharted: Golden Abyss och möjligen Unit 13. Här kommer dock kanske stå en del datum som inte stämmer längre eller som är för den amerikanska marknaden.
Kan börja med var jag känner om PS Vita spelen då de är de som kommer ut först på min lista:

Uncharted: Golden Abyss
PlayStation Vita
22/2
Är ett av lanseringsspelen som kommer ut samtidigt som maskinen och som var ett spel som gjorde att jag såg fram emot maskinen. Jag tror att detta spelet kanske inte kommer vara lika storslaget som de andra spelen som jag klarade under 2011, men jag tror inte en ända sekund att jag kommer ångra att jag spelar spelet. Det ända jag är rädd för är att spelets kontroll i närstriderna kommer kunna vara irriterande då man ska använda touchscreenen vilket kan få en att komma ur rytmen när man spelar.

The Last Story
Nintendo Wii
24/2
Äntligen! Jag har längtat efter RPGn som ser intressanta ut på Wiin, överhuvudtaget RPGn som känns mer välgjorda och detta ser ut att vara ett sådant. Känns bara fel att spelen inte kommer förens efter att en ny stationär Nintendo konsol har blivit officiellt utannonserad och man redan hade nästan helt hade släppt Wii ur tankarna.. men det hade jag bara gjort om inte jag hade känt till detta spelet (som jag var redo att importera ny maskin eller chippa) för att kunna få spela och Xenoblade Chronicles som jag tyvärr tycker är lite pinsamt att jag inte har påbörjat än.

Unit 13
PlayStation Vita
7/3
Har inte haft större koll på det här spelet förens jag såg en trailer någon vecka sedan som visade lite var PS Vitan går för och den gjorde mig intresserad av spelet. Jag är dock rädd att som med så många andra spel som är FPS så kommer jag tröttna rätt snabbt då jag kommer ha problem med kontrollen, men det hindrar mig inte från att bli intresserad av spelet och därmed vilja ha spelet! Att det finns MP i spelet gör det bara mer intressant.

Tales of Graces f
PlayStation 3
13/3 (USA) Sommaren 2012 (Europa)
Jag kommer troligen att importera detta om jag har ok med pengar då jag inte kan precis bara handla spel när man lever på existensminimum (vilket troligen snart kommer ändras då jag ska kanske börja jobba för kommunen nu i vår, dock ska jag fortfarande inte handla upp alla pengarna då jag har så mycket annat som pengarna ska gå till), men spelet kommer importeras ifall jag inte får ett klarare besked än sommaren 2012 för Europa.

Yakuza: Dead Souls
PlayStation 3
16/3
Jag har egentligen aldrig varit intresserad av zombieslaktar spel, men jag kan inte låta bli när jag kommer kunna leka runt i miljön som jag har älskat i alla fyra spelen från serien som jag redan har klarat (dock fel ordning 3,4,1 och sist 2an) med karaktärer som jag inget annat än känner att jag lekt runt för lite med. Dock är detta ett spel jag ändå tror att jag kommer vänta lite med.

The Witcher 2: Assassins of Kings
Xbox 360
17/4
Då jag inte har en så kraftfull dator (vill slippa köra spelet nästan på lägsta för att slippa lagg… testat) och tycker det ska bli intressant hur det polska gänget i CD Projekt RED lyckas med att implementera det till konsol. Om vi säger så här, jag är stolt över att vara född i Sverige, men jag har polskt blod i mig och vill vara med och stödja ett spel som jag tror jag kommer älska! Känner dock att jag måste spela klart första spelet först då när datorn fick virus så förlorade jag alla sparningar till PC-spelen. Tror att många som missat denna serien men som tycker om västerländska RPGn kommer att älska spelet, eller i alla fall gilla det!

Spel jag dissar!
En del av er kanske tycker att jag är dum som inte listat Mass Effect 3… jag har aldrig varit så glad för de spelen, så att 3an lär jag också vänta på under 200krs pris.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s