Intryck av Assassin’s Creed Revelations

Här kommer nu även mitt intryck av Assassin’s Creed Revelations som jag tycker är ett av årets bättre spel. Och en varning här i första stycket finns det en del SPOILERS av början på spelet!

Längtan frågorna jag hoppas få besvarade sista minnena av Ezio Alditores historia påbörjas, men var är jag en öde ö… Nä detta är ju i Aninimusen då miljön känns som stunden innan jag tar över som Ezio, håller jag på att bli knäpp eller har systemet buggat ur, men så möter 16n mig som ska vara död… 16n förklarar för mig vad jag måste göra, eller i alla fall vad han tror jag måste göra för att komma härifrån.
Jag hoppar in i minnenas värld och nu har Ezio åldrats och beger sig till Constantinople i jakt på information. Jag träffar Yasuf som är ledare för creeden här och han hjälper mig med att hitta det jag vill.

Det här är en del av början på spelet, men utan att spoila actionbiten av början. Jag skulle egentligen ha kunnat dra igenom en hel del mer men då skulle det inte vara lika intressant för er som inte redan spelat det och hade tänkt göra det.
Det måste sägas att det här spelet fick en del frågor besvarade på vad som hänt och varför men det gör att man även får nya och börjar undra var i tiden man ska härnäst för att kunna vinna kriget mot tempelriddarna. En del av er kan nog redan gissa att jag garanterat tänker följa med Desmond i nästa äventyr.

Jag hittade inga större fel med det här spelet som inte redan fanns i de förra utöver att det kanske var lite för få nyheter i spelet, men då handlingen drevs fram på ett bra sätt så har jag inga större invändningar mot detta då det var mer ett komplett spel än många andra spel som jag har spelat den här generationen.

Var skulle jag vilja se ett AC utspela sig? Möjligen att få uppleva mordet på Lincon hade inte suttit helt fel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s