Lång tids väntan!

Nu har en man som många längtat/drömt/fantiserat/vetifan vad eller bara totalt ignorerat äntligen tagit steget ut ur sin trygga vrå! Jag talar inte om Cole MacGrath, utan jag menar en idol, en relik eller om man så skulle vilja kalla honom en legend… jag talar såklart om Duke Nukem!

Vad är det nu… 14år sedan man hörde första snacket om Duke Nukem Forever? Jag hade i alla fall inte kommit igång som ordentlig gamer på den tiden och hade bara sett lite/hört om Duke Nukem-spelen, men med åren fick man höra mer, se mer och själv ge sig på att spela dem och jag blev allt mer sugen på det nya monster-spelet som var utlovat… detta var runt millennieskiftet (fan vad gammal man känner sig när man tänker efter och kommer på att det var så länge sedan). Men med åren blev längtan mer och mer ett skämt med tanke på att spelet inte verkade vara ens nära att se dagens ljus och jag som många andra började tycka att spelet bara var världens största skämt. Nu ett eller två år sedan hade jag helt glömt bort hur mycket jag hade längtat efter spelet tills det började snackas om någon stämning mot utvecklarna eller något (kommer inte ihåg exakt vad det handlade om, men vet att Gearbox Softwear tog över där i alla fall) och då började hoppet komma tillbaka om att spelet kanske skulle se dagens ljus. Men av flera års lärdom vågade jag inte hoppas för mycket, jag var nästan stensäker på att det var ytterligare ett skämt och därför vågade jag inte ens tro helt på det trots att allt tydde starkare på det… för att vara ärlig var jag fortfarande inte helt övertygad förens veckan när jag fick se fodralet av ett oöppnat ex hos Game i Lund som var med spelet i, och det blev bara ännu säkrare när jag nu någon dag sedan fick ett mail från Game där det stod att de hade en kampanj för deras nya download-butik för PC-spel där man skulle kunna köpa Duke Nukem Forever för 199kr 10-13 juni. Då återstod bara ett problem för mig och det var att jag trodde att Game skulle ha något cp-system för spelen och att jag skulle behöva handskas med något buggigt program/system för att få spela spelet… men kunde inte låta bli att köpa det ändå…. blev chockad efter köpet får jag en länk till en PDF som säger till mig att gå in på Steam och skriva in en kod jag fick via mail för att börja ladda ner spelet. Tummen upp säger jag bara! Så för er som tvekar så kan jag säga såhär:

”Duke Nukem Forever är verkligt och ja det existerar!”

Hoppas nu att ni dock inte har på tok för höga förväntningar, för jag tror inte spelet kommer vara så episkt som man kunde hoppats på efter all denna tid. Jag har i alla fall bara en förväntning och det är att jag ska ha en trevlig stund med en lite överdriven och liten snubbe vid namn Duke.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s