Vad händer på spelfronten hos mig?

on

Nyligen skaffade Jacek lite nya datordelar och jag fick låna hans gamla grafikkort så att jag skulle kunna börja spela lite mer på PC… mer blev det i alla fall då jag har klarat singelplayer i CoD: Black Ops (inte för att det är något att skryta över direkt… 7-8 timmar), och jag har börjat spela The Witcher och Colin McRae Dirt 2 med. Installerar nu även Splinter Cell Conviction som enligt mig var ett rätt bra spel från 2010 som underskattades av många, men smaken är som baken. Sedan så blir det inte lika mycket spelande som jag hade velat då jag praktiserar på Lagerhaus i Lund där det är riktigt trevligt att vara, önskar att det var mer än praktik dock… =P

Måste även säga att jag tycker det är synd att inte Enslaved Odyssey to the West har sålt så bra, då jag tyckte det var ett riktigt bra spel som fler borde uppleva.

Ska ge mig på att baka något så enkelt som kokostoppar idag och hoppas att de blir något bra. Måste även komma igång med målningen jag skulle göra åt Jacek som hade ett Samus Aran motiv, som jag än bara har gjort en skiss till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s