Spel att skaffa närmaste tiden

on

Spel jag ser fram emot nu närmaste tiden är helt klart Assassin’s Creed: Brotherhood och det nya Donkey Kong Country ReturnsAssassin’s Creed har jag förbokad och kommer troligen med som en glad Gnoit gå ut från Game på torsdag för att äntligen komma hem och få spela vidare som Enzio. Känner lite oro för hur det kommer att bli med onlinedelarna, men jag hoppas att folk sköter sig och inte förstör de olika ”lekarna” för mycket.

Donkey Kong känner jag att bara är för kommer så perfekt då jag senaste tiden har plockat fram min SNES bara för att kunna lira det första spelet i serien då det fortfarande är ett bra spel. Jag hade ingen koll på att det skulle komma ut förrens nyligen, jag fattar inte hur det kan ha undgått mig.

Hade gärna skaffat Epic Mickey, men tycker att de tog bort för mycket av den mörka härliga stämningen som spelet hade från början när man såg konceptbilderna på spelet. Jag tyckte att det skulle bli riktigt trevligt med ett mörkt och lite mer dystert disney-spel, men ju mer jag fick se ju mer började jag känna att jag kommer vänta med att skaffa det.

Nu när Game hade ett erbjudande att man kunde byta in sin gammla Wii mot en ny röd konsoll, så passade jag och Jacek på att göra det så att vi skulle kunna trivas med att lira Wii här hemma hos mig, utan en Wii som låter mer än en 360 på högvarv. Så här sitter jag med en ny röd Wii som inte låter och spelar då och då New Super Mario Bros Wii.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s