Spelar just nu Kingdom Hearts: Birth by Sleep

Man kanske ska skriva något här på bloggen istället för att bara spela och jag har nästan endast spelat Kingdom Hearts: Birth by Sleep sedan jag fick det  för en och en halv vecka sedan (tack Danne för en trevlig present), och har nu trots allt redan klarat det med snart två karaktärer (av tre). Då jag aldrig spelade klart de två spelen till PS2, men fick detta i födelsedagspresent så kände jag att det var perfekt att börja med detta då det utspelar sig innan de tidigare spelen som kom till PS2 och DS.

Kingdom Hearts: Birth by Sleep får man välja mellan vilken av de tre huvudkaraktärerna man ska spela som, jag valde att följa med den lite mer magi-glada Aquas berättelse. Efter att ha besökt en massa fina platser och en speciellt irriterande plats, så fick spelet ett slut efter ynka 20 timmar. När jag såg att eftertexterna rulla så kände jag att man trots allt får spela igenom med alla tre karaktärerna då det var många frågetecken kvar i handlingen som jag ville ha reda på. Nu är jag snart klar med Terras handling och har fått en mycket större bild av vad som händer i denna färgglada berättelse.

Att jag skulle välja att spela Kingdom Hearts innan Mafia 2 trodde jag aldrig att skulle ske när jag fick de båda paketen av Danne, nu känner jag bara att jag kommer sakna alla Disney-figurer när jag kommer tillbaka till spel som GTA IV: TBoGT, Mafia 2 och Batman: AA.

Förresten så var jag med Danne och Jacek och såg Resident Evil 3D… kan inte rekommendera den om man inte möjligen älskar de andra filmerna. Får inte glömma att nämna att jag är klar med GTA: Chinatown Wars, tack Elin för ett billigt och riktigt bra köp!

Annonser

5 kommentarer Lägg till

 1. EmmyZ skriver:

  Jag har blivit ganska pepp på KH-serien sedan jag spelade KH 358/2 till DS. Och jag har ju tvåan till PS2 hemma men vill inte riktigt spela det innan jag har spelat ettan. BbS lär jag väl aldrig spela dock eftersom jag inte har någon PSP :/

  1. Gnoit skriver:

   Har själv inte klarat 1an och 2an än. Trodde att jag skulle starta om KH när jag klarat Mafia 2 och Batman: AA, men när det väll var dags att börja så hamna Fallout New Vegas i samlingen… behöver jag säga mer … 😛

 2. Gnoit skriver:

  Edit 3: Fanns en extra chapter som jag nyss klara.

 3. Gnoit skriver:

  EDIT: Och nu var man klar med Ventus med, bara att hitta allt och fixa alla magier på alla 3 för att låsa upp sista sekvenserna som jag har förstått det.

 4. Gnoit skriver:

  EDIT: Då var man nu också klar med Terra, bara Ventus kvar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s