Bloggen är inte död…

on

… bara lite livlös för tillfället.

Förlåt för den långa frånvaron från bloggen. Innan jag skriver vidare så måste jag bara säga att jag skrev ett inlägg nyss i en timme på min Touch medans jag låg och kollade tv från sängen, men när inlägget skulle sparas så gjorde den inte det, utan visade bara den första versionen av inlägget där inte ens första meningen var färdig.

Men nu åter till varför jag inte skrivit på så länge denna gången. Tales of Vesperia heter anledningen, jag slukades av spelet och spenderade på två veckor över 70 timmar i spelet med att utforska det och leka runt med olika minispel och letande efter titlar som gav mig nya skins till karaktärerna. Och eftertexterna såg jag i måndags vid 22:30 vilket var passande då bara 12 timmar senare hämtade jag ut ett spel jag sett fram emot länge nu, Final Fantasy XIII. Så på lördag ska Jacek äntligen få tillbaka sitt spel, inte för att jag tror att han kommer att ge sig på det förens om ett år eller så… ^^;

Och igår när jag skulle hämta ut mitt exemplar av Final Fantasy XIII så blev jag frågad om jag inte ville ha Collectors Edition istället för 100kr mer, jag nappade på det då detta är ett av de 360 spel jag har sett mest fram emot. När jag ändå var i stan så gick jag om Stadium för att se om de hade något intressant man kunde lägga 320kr på, då min kära mor hade fått en check på Stadium av ISS som hon jobbar för. Jag hittade oväntat nog ett par sköna Puma-skor för 399kr i storlek 47 som jag har, så jag bad dem lägga undan dem åt mig så att morsan kunde gå om dem efter jobbet och köpa dem, då hon var tvungen att signera checken vid köpet. Som tack för skorna så köpte jag en webcamra åt henne så att hennes polska kontakter på Skype ska kunna få se henne när de pratar.

Då jag inte spelat mer än en timme in i Final Fantasy XIII så kan jag inte säga mycket om spelet då man typ bara har gått igenom en typ introduktion till spelet och dess grundläggande system för striderna. Men jag blev kär ändå från första stunden i spelet, jag såg nämligen den lila gula saken som gömde sig i Sazhs hår, en söt liten Chocobo och för er som inte viste detta redan så älskar jag Chocobos över allt annat i Final Fantasy-spelen.

Och nu innan jag avlutar det här inlägget så måste jag fråga ifall ni läsare skulle sakna om jag slutade med att följa 360 försäljningslistan och satsade enbart på att försöka få upp mer egna tankar kring spel och saker runt om i spelvärlden?

Annonser

2 kommentarer Lägg till

  1. Gnoit skriver:

    Kändes faktiskt som den statistiken bara vara utfyllnad nämligen. Ska komma med mer inlägg nu när lillebrosan drar iväg igen, då jag har låtit honom ockupera min 360 och tv under besöket här.

  2. Krilledood skriver:

    Alla behöver vi en liten paus ibland, brukar bara leda till en starkare comeback, och det var väl ingen som trodde att bloggen var död hoppas jag.

    Angående frågan om 360 försäljningslista så tycker jag att det är mer intressant att läsa dina åsikter och tankar kring spel, tycker det är de sakerna som gör bloggen så bra och personlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s