Mellandagsköp

Nu under mellandagarna så har det ju varit rea på en massa och då var det dags att hitta sina egna guldkorn. Jag åkte iväg till Nova Lund för att hitta mina som blev följande:

Mellandagsköp 2009Började med att jag gick till Expert som planerat för att köpa den nya mobilen jag ville ha, vilket är en Sony Ericsson Naite. Ville ha en simpel mobil med de funktioner jag behöver vilka är:

  1. Kamera
  2. Kalender
  3. Väckarklocka
  4. MP3

Och dessa finns i storsätt i alla mobiler, så då var det bara att börja kolla på pris och vad jag annars kan tänkas trivas med. Och denna mobilen kostade 699:- och är bunden till 3 vilket jag ändå kör på.

Jag köpte även där ett billigt headset (99:-) till morsan så att hon kan snacka via skype med sina släktingar från polen.

Sedan gick jag till Gamestop där jag fastnade för två spel, Suikoden Tierkreis (148:-) till DS som jag har velat ha ett tag och Little Big Planet (349:-) till PSP som jag även fick ett 2GB minne med till vilket blev en välbehövd uppgradering då jag körde på ett 64MB.

Så detta var mina köp, vad har ni lyckats gräva fram om ni har gjort det? Spel, tillbehör, kanske t.om. en ny stekpanna eller något annat spännande?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s