Assassins i juletid

Får börja med att nämna att jag och Danny var igår på bio och såg Luftslottet som sprängdes, den var rätt bra och jag rekommenderar att folk som tyckte om de förra filmerna ska se den, men de som bara har läst böckerna tycker jag ska även fortsätta att hålla sig till dem istället för att sitta och störa sig på att de har klippt bort och att de har missat en del detaljer.

Då jag och Jacek kände att juletid börjar närma sig så bestämde vi oss för att vi skulle åka till Nova Lund och handla lite julklappar till nära och kära. Det blev det, till de absolut närmsta iaf… oss själva i första hand, så klart blev det till andra med, som Jacek köpte till sin morsa och mig och jag köpte till honom och Danny. Jag köpte inte till min morsa eller till brosan då jag ska handla med morsan imorgon åt brosan och med brosan åt morsan nästa helg. Vi bestämde oss för att redan ge varandra våra julklappar då båda var sugna på att kunna börja ta del av vad vi skulle få. Jacek fick av mig The Rasmus – Greatest Hits och jag fick Assassin’s Creed 2 till 360. Åt Danny hade jag köpt senaste Sims 3 expansionen Destination Världen. Nu återstår det bara att klara Assassin’s Creed 1 så att jag känner att jag är värdig att spela 2:an, detta gör att jag har en del spel nu som jag vill spela:

  • Assassin’s Creed och 2an
  • The Saboteur
  • Final Fantasy Tactics A2
  • Final Fantasy X (som jag har haft lust att klara ett tag)
  • Star Ocean: Last hope
  • Tales of Vesperia
  • m.fl.

Som ni ser där så finns det en del RPG:n och de brukar ta tid att klara. och just nu är det inte bara spelande som gäller, utan även att göra om skissen (ifrån ett par inlägg sedan) till en datorritad version som brosan kan använda som msn-bild eller något annat.

Jacek sitter just nu och spelar Infamous på en av de julklappar han köpte till sig själv, han köpte en del PS3 spel och en PS3, medan jag skriver ner dagens loggdata till den extrema bärbara monsterdatorn jag fått låna av Jacek, Asus Eee HD901, så att denna bloggen ska få liv igen. Men då Jacek börjar tänka som en snorunge och mina ögon knappt kan hålla sig öppna så funderar vi på att släck ner de tekniska bitarna av rummet och ta och få lite välförtjänad sömn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s