The Saboteur

Längtar till att få se hur det är, förhandsbokade det när jag var inne för att boka Forza 3. Det kommer ut imorgon och jag tänker passa på att åka in direkt till stan och hämta mitt exemplar. Måste även komma ihåg att åka till Rusta och köpa lite mer akrylfärg, för en del färger tog slut medan jag målade brosans tavla som han ska få i julklapp. (Bilden jag visade i förra inlägget är skissen för tavlan.) Tavlan ser helt ok ut så långt som jag har kommit, men behöver fixa en del detaljer på den som jag inte riktigt är nöjd med. Ni får tyvärr inte se någon bild förens brorsan har fått tavlan.

Förresten så det jag har spelat av Forza 3 och när jag har lirat Grid med Koskit så måste jag säga att jag håller med Koskit och många andra på punkten att Forza 3 saknar fartkänsla, måste bara testa Grid i sololäge innan jag säger vilket av dem som är skönast att köra.

Kände även idag för att lyssna på något annat än jag brukar och fråga min kusin Vicki om något hon tycker om och hon föreslog Three Days Grace som jag nu har fastnat för.

Måste även säga att jag har nu även tagit och installerat Ubuntu på min stationära dator som jag bytar till lite då och då och måste erkänna att det är riktigt nice att ha det som extra system på datorn då jag har hittat en massa trevliga ritprogram som inte finns till Windows som är gratis. Men hitta även ett program som är mer för animering och som heter Pencil och som finns till Windows och Mac även, som ska åka in på macen sen och som åkt in både i Ubuntu och Windows på denna datorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s