Vad har hänt sedan feb?

Kan börja med att jag har börjat praktisera på ÖoB här i Lund och ska vara där i över två månader till. Jag har även tagit sönder skärmen till min bärbara av en olyckshändelse, jag har målat med pensel och akryl för första gången på sex år och min tv sa bara *click* igår så att jag ska få lämna in den på lagning.

Jag är glad att jag är nu sysselsatt på dagarna med att jobba istället för att bara gå runt hemma, personalen är riktigt trevlig på ÖoB och jag hoppas verkligen man kan få ett jobb där sen. Så det har nu blivit en del mindre spelande på min 360. Star Ocean 4 ara ligger och väntar på att spelas igenom och det gör även 1:an och 2:an till PSPn.

PICT0012
Skiss till vänster, resultatet till höger.

Jag fick även bara lust till att måla en tavla i maj och då min kusin skulle ta studenten i början av juni kom jag på ett motiv som jag viste att han skulle gilla. Ska se om jag kan ta och palla koppla in datorn Jacek har lånat mig till skärmen då jag först råkade sätta mig halvsovandes rakt på min skärm till min bärbara dator så att den inte vill funka och nu så sa min tv *click* och sedan vägra den starta igen (Jaceks dator använde tvn som skärm), så tills jag kopplat in datorn här så kan jag inte komma åt fotona på tavlan.

Påtal om saker Jacek har gett mig så har jag nu ett till spel till hans Wii och det är hans amerikanska SSBB som han inte kan spela på sin ”nya” Wii då han uppdaterade programvaran i den.

Har även varit lite på bio sedan sist jag blogga oc har nu sett Änglar och demoner, den nya Star Trek filmen och Transformens 2.

Ska försöka börja blogga oftare igen så att bloggen inte bara står och idlar som innan igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s