Ny Blogg m.m.

Har nu skaffat denna blogg då jag insåg att pluggandet och 360 (som jag införskaffade nyligen) tar för mycket tid för att jag ska palla programmera min egna blogg just nu och det finns redan bra bloggar som man kan använda sig av.

Och som tidigare nämnt så har jag skaffat en 360, det blev bundle-packet med Viva Piñata och Forza 2, och dagen efter köpte jag Tony Hawk Project 8. Så nu har man en del att lira, men jag nöjer mig inte riktigt där, jag vill ha Fight Night Round 3, ett spel i typ GTA anda och funderar på just Crackdown för att GTA IV kommer vara för dyrt just när det kommer och så tänkte jag skaffa Perfect Dark då man kan hitta det asbilligt nu, har för mig det kostar typ 99kr, jag funderar även på Kameo eller Blue Dragon man kan inte bestämma mig och så ska man klart ha ett NHL spel och då får det bli NHL 2K8. Sen kan jag inte neka att jag är lite sugen på Assassins Creed och Limited Edition på köpet, men det får man se om man införskaffar när man får pengar. Utöver speler så ska jag skaffa 2 handkontroller till och ett gold 12 månaders kort med. Så webhallen kan iaf förvänta sig en stor beställning ifrån mig.

Hade Burnout Paradise varit billigare hade jag skaffat det med då jag tyckte det var rätt roligt när jag lira det inne på EB Games Tradition precis innan jag skaffade 360n.

Annars händer inte mycket just nu, väntar på pengar och pluggar C#.

Skriver mer när jag kommer på vad jag ska skriva.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s