Speltriss vecka 31: Liten

Då var det dags för att vara med i Emmys Spletriss-bloggserie igen och denna gången är temat ”Liten”! Det första som ploppade upp i mitt huvud var små titlar till Ipoden som jag har haft riktigt kul med så denna gången blev tolkningen ”Liten titel/Liten skärm” för min del, och alla tre spelen är från Kairosoft:

Game Dev Story
Game Dev Story: Du ska styra ett spelföretag och försöka göra så bra spel som du bara kan, lyckas du få riktigt bra ekonomi och har kompetent personal så kan du även börja utveckla konsoler.
Hot Springs Story
Hot Springs Story: Här ska du driva ett spa så bra du bara kan så att du får fler kunder och nöjda kunder. Där finns olika guide-böcker som du kan satsa att hamna på så bra placering som möjligt i för att locka fler besökare från olika målgrupper.
Pocket Academy
Pocket Academy: Som du nog kan gissa så går det här ut på att driva en skola där varje elev har ett mål att jobba med något och det är din uppgift att se till att dröm slår in... annars kan du alltid se till att de satsar på något som de kanske kan bli om de har för stora drömmar.

En kommentar Lägg till din

Lämna en kommentar